Alte industrii

Dacă business-ul dumneavoastră are nevoie de muncitori într-o industrie pe care noi nu o avem listată, sau dacă nu ați regăsit posturile pentru care aveți nevoie de personal printre cele pe care recrutăm, vă asigurăm că putem găsi angajații ideali pentru orice sector, industrie sau nevoie.

Recrutarea de personal din Asia aduce beneficii semnificative pentru companiile din România, indiferent de domeniul lor de activitate. CMC Abroad este aici pentru a sprijini companiile, indiferent dacă sunt mici, mijlocii sau mari, prin furnizarea de servicii profesionale de recrutare de personal străin pentru o gamă variată de sectoare. Pe lângă muncitori pentru agricultură, industria alimentară, sectorul HoReCa, construcții, industria auto, îngrijire și asistență medicală, SPA, producție, curățenie, putem asigura personal pentru a acoperi orice nevoie.

Persoanele din țările asiatice sunt cunoscute pentru pregătirea și dorința lor de a munci în diferite domenii. Acest lucru face ca recrutarea cetățenilor non-UE să fie o alegere atrăgătoare pentru companiile din România iar noi suntem aici pentru a oferi sprijinul necesar pentru a găsi candidatul ideal pentru fiecare afacere. Angajarea personalului asiatic poate aduce o valoare semnificativă pentru diverse industrii din România, contribuind la succesul și dezvoltarea acestora.

Dorești să recrutezi personal din India si Nepal pentru alte industrii?

Contactează-ne iar unul dintre  consilierii noștri te va ajuta in cel mai scurt timp!