Auto

Recrutarea personalului asiatic pentru industria auto în România este o soluție esențială în contextul în care numărul de mașini înmatriculate în țară crește constant, iar majoritatea sunt vehicule second-hand importate din diverse țări. Această varietate în sursele de proveniență a mașinilor aduce cu sine o gamă largă de probleme și defecte, iar calitatea serviciilor de reparații și întreținere lasă deseori de dorit. Mecanicii auto din țară sunt din ce în ce mai puțini, iar cei rămași nu manifestă întotdeauna dorința de a se implica în repararea tuturor tipurilor de vehicule. Astfel, recrutarea de personal din Asia se dovedește a fi o soluție viabilă pentru a satisface nevoile din centrele de reparații, inspectare și întreținere auto.

De ce să angajezi personal calificat sau necalificat din Asia?

Muncitorii asiatici au reputația de a fi serioși, dedicați și pricepuți în ceea ce fac, ceea ce va aduce stabilitate și predictibilitate afacerii. De asemenea, aceștia nu consumă alcool, ceea ce înseamnă că riscul de absenteism sau accidente de muncă scade și sunt mai productivi și mai concentrați la locul de muncă. Acest lucru poate contribui la o mai bună organizare și eficiență în activitățile de service auto. Personalul asiatic reprezintă o investiție bună pentru companiile românești. Costurile vor fi mai scăzute pentru angajatori, atât prin prisma rezolvării problemei fluctuației de personal, cât și prin asigurarea unei predictibilități mai mari în ceea ce privește strategia de afaceri.

Recrutarea forței de muncă asiatică pentru service-urile auto poate aduce un suflu nou în industrie. Acești lucrători sunt familiarizați cu o gamă diversă de probleme pe care le pot întâlni autovehiculele, de la cele legate de transmisie și direcție, care sunt comune din cauza stării precare a drumurilor, până la problemele legate de sistemul de frânare, componentele electrice și multe altele. Accidentele rutiere sunt frecvente, iar muncitorii asiatici pot fi instruiți pentru a se ocupa de diverse aspecte ale reparațiilor auto, inclusiv tinichigerie și vopsitorie.

Mecanicii auto din India și Nepal care pot fi recrutați au o experiență bogată și pot gestiona cu încredere toate sarcinile legate de reparații și întreținerea mașinilor. Acești profesioniști pot acoperi o gamă largă de domenii, de la partea electrică a autovehiculelor până la tinichigerie, vopsitorie și mecanică auto. În acest fel, se poate asigura un nivel ridicat de competență și calitate în serviciile oferite în centrele de asistență auto din România, ceea ce va inspira încredere șoferilor și va contribui la menținerea și îmbunătățirea parcului auto din țară.

Furnizăm personal pentru următoarele poziții:

  • Mecanic Auto
  • Tinichigiu
  • Vopsitor
  • Electricieni
  • Mecanic Camion
  • Ucenic Mecanic
  • Șoferi

Dorești să recrutezi personal din India si Nepal pentru domeniul Auto?

Contactează-ne iar unul dintre  consilierii noștri te va ajuta in cel mai scurt timp!