Consultanță integrare cetățeni străini

CMC Abroad oferă consultanță specializată pentru procesul de recrutare și integrare a personalului din India și Nepal în organizațiile din România. Suntem conștienți de complexitatea acestui demers și ne angajăm să facilităm o colaborare armonioasă între angajatori și angajați, asigurându-ne că ambele părți sunt pe deplin mulțumite de rezultate.

În prima etapă ne concentrăm pe identificarea și selecția candidaților potriviți pentru cerințele specifice ale organizațiilor din România. Aceasta presupune evaluarea competențelor și a experienței candidaților, în vederea asigurării unei potriviri optime. După aceasta, ne implicăm în obținerea tuturor documentelor necesare pentru șederea și lucrul în România, garantând astfel conformitatea cu legislația și procedurile în vigoare.

Pe parcursul întregului contract de muncă, echipa noastră de experți oferă un suport continuu, atât angajatorului, cât și angajatului. Suntem dedicați în a facilita o comunicare eficientă între cele două părți și în a rezolva orice potențiale probleme care pot interveni. În plus, ne angajăm să asigurăm o integrare reușită a cetățenilor străini în mediul de lucru și în comunitatea locală, contribuind astfel la succesul pe termen lung al business-urilor din România.

Dorești să recrutezi personal din India si Nepal pentru afacerea ta?

Contactează-ne iar unul dintre  consilierii noștri te va ajuta in cel mai scurt timp!