Despre noi

CMC Abroad

CMC Abroad este specializată în recrutare, managementul forței de muncă și servicii de consultanță pentru legislația română și angajarea cetățenilor non-UE, dar și integrarea și cazarea în România a cetățenilor non-UE.

În colaborarea cu noi, veți beneficia de o echipă dedicată, cu cunoștințe solide în domeniul resurselor umane și o înțelegere profundă a cerințelor specifice ale afacerii dumneavoastră. Echipa noastră este formată din profesioniști cu expertiză în domeniu, iar prioritatea noastră este să înțelegem în profunzime specificul afacerii dumneavoastră, doar așa  putem oferi soluții personalizate, adaptate cerințelor și nevoilor de business.

Ne orientăm cu prioritate către un parteneriat solid și o comunicare transparentă atât cu clienții noștri, cât și cu colaboratorii noștri, susținând, de asemenea, un dialog deschis cu candidații pe care îi selectăm. Suntem convinși că în lumea afacerilor, flexibilitatea și onestitatea constituie două elemente definitorii.

Misiune

CMC Abroad India Pvt. Ltd. se angajează să ofere forță de muncă calificată, de cea mai bună calitate, selectată în urma unui proces riguros de recrutare și atestare a calificărilor, astfel încât nevoile angajatorilor să fie satisfăcute pe deplin, contribuind în acest fel astfel la creșterea productivității și prosperității țărilor europene.

Suntem conștienți că factorul uman joacă un rol esențial în dezvoltarea oricărei afaceri, angajații sunt motorul dezvoltării și productivității în orice organizație și suntem conștienți de importanța vitală a recrutării și selecției personalului potrivit pentru a satisface cerințele angajatorilor. În acest context, am elaborat un proces riguros de selecție, astfel încât personalul pe care îl identificăm să corespundă cu precizie cerințelor angajatorilor.

Misiunea noastră este să oferim servicii de recrutare de cea mai bună calitate și să aducem în țările din Europa cei mai buni angajați posibili din Asia, care să corespundă și celor mai riguroase cerințe din partea angajatorilor. Deoarece ne bazăm pe o experiență de peste 28 de ani în domeniul recrutării, dar și pe relațiile foarte bune construite în timp cu personalul din Asia pe care îl avem în baza noastră de date, putem oferi nu doar personal compatibil și calificat dar și o garanție de remanență a acestora de un an de zile de la semnarea contractului.

Echipa

Dr. Ravi Jogadia

Managing Director CMC Abroad

Mr. Krunal Jogadia

Director CMC Abroad

Procesul de recrutare

Procesul nostru de recrutare este unul riguros și meticulos și începe în momentul în care pornim o solicitare din partea partenerilor. Primul pas este discuția inițială ce servește drept sesiune de evaluare a nevoilor organizației. Scopul acestei discuții este de a înțelege cât mai bine nevoile dar și cerințele specifice fiecărei companii. Pentru a putea căuta angajatul perfect, trebuie să știm care sunt competențele necesare În această prima etapă, are loc o prima discuție ce servește drept sesiune de evaluare a nevoilor organizației. Scopul este să înțelegem cât mai bine cerințele specifice fiecărei companii și cultură organizațională a acesteia, competențele și rolul viitorului membru al echipei, punctele esențiale ce trebuie „bifate” într-un profil de candidat viabil.

Pasul următor este crearea unui profil de candidat, un proces complex care ne ajută să determinăm persoanele potrivite pentru posturile disponibile. Din profilul de candidat fac parte nu doar abilitățile și calificările necesare, dar și trăsăturile de personalitate pe care viitorul angajat trebuie să le aibă pentru a se putea integra în viitoarea echipă. Odată creat, profilul de candidat este transmis către client pentru a fi validat.

După ce am determinat care tipurile de muncitori potrivite, urmează identificarea acestora în baza noastră de date. Avem o bază de date foarte vastă din care fac parte câteva zeci de mii de muncitori, din India și Nepal, atât calificați cât și necalificați. Este o bază de date în continuă creștere, pe care o creștem și îmbunătățim zilnic. Muncitorii intră în baza noastră de date doar după o verificare riguroasă a documentelor, calificărilor dar și a mediului socio-economic din care aceștia provin. Doar așa ne putem asigura că persoanele care intră în baza noastră de date provin din medii care le permit să se adapteze la muncă în străinătate și nu au un istoric de abuz al substanțelor interzise sau al alcoolului.

După selecția inițială, posibilii candidați întră în etapa de interviu cu reprezentanții noștri. Fiecare candidat este reverificat și, atunci când este necesar, testat la unul dintre cele 12 centre de testare de pe teritoriul Indiei. Abia după aceste interviuri, candidații care au mers mai departe sunt prezentați pentru interviurile finale cu angajatorul.

Pe tot parcursul acestui proces ne asigurăm că oferim toate informațiile necesare atât partenerului cât și candidaților, astfel, ne asigurăm că procesul decurge cât mai ușor cu putință și că timpul de recrutare este scurt.